Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Liljeholmsstranden 5

Kontor, 1188 m2, Stockholm, Liljeholmen

Nu ges möjlighet att hyra denna stora, smakfullt nyrenoverade kontorslokal om 1188 kvm med egen terrass och sjönära läge i Liljeholmen. Den ligger i en väl fungerande fastighet med ett centralt läge. Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap, samt ett flertal konferens- och mötesrum. Fyra WC, en dusch och omklädningsrum samt ett trivsamt kök med gott om sittplatser och loungedel. De fem största hyresgästerna i fastigheten är Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens. Några meter från entrén ligger en stor grönskande innergård med söderläge, perfekt för uteluncher på sommarhalvåret.

Omgivning

Trevlig omgivning, både med närhet till vattnet men även centralt beläget på gångavstånd från Södermalm och Liljeholmens köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med Liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Planlösning

Stora ytor fördelade på både öppen planlösning samt konferens och mötesrum.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens köpcentrum ligger på ca tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, systembolag och apotek. Här finns även bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301792

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning