Lästmakargatan 13, CBD

Kontor, 190 m2, Stockholm, City

Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig! Hör av dig om du vill ha en digital visning.

Mer centralt blir det inte i city. Här på
Lästmakargatan, erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt läge med mycket god standard - miljöcertiferad: Miljöbyggnad Brons. Lokalen har ett modernt pentry och stavlimmad ekparkett. Alla hyresgäster har tillgång till Coworkingytan Verkstan, dusch- och omklädningsrum samt stor cykelparkering med pump.
I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sture- och Moodgallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag.

Omgivning

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, mellan Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Kommunikationer

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.

Service

Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum är beläget. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City