Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Långholmsgatan 40-42

Kontor, 86 m2, Stockholm, Södermalm

Hyr centralt litet kontor i Hornstull

På Långholmsgatan 40-42 i centrala Hornstull ligger ett kontor med dubbla entréer och stora fönster. Kontoret är väl anpassat för arbete i öppet landskap och lokalen är utrustad med pentry, vitmålade väggar och parkettgolv, allt i modern standard. Varmhyra är 335 400 kronor, exklusive moms och fastighetsskatt. Tillträde är möjligt från 1 december 2017.

Södermalm är en gedigen och populär stadsdel i Stockholms stad. Området har nära till natur och vattendrag såsom Långholmen och Tantolunden där det, utöver fina parker, även finns möjligheter till konferens, hotell och vandrarhem.

I direkt anslutning till kontorslokalen återfinns Hornstulls galleria med många restauranger och butiker. Du har promenadavstånd till Liljeholmen, Hornstulls strand, Högalidsparken och Tantolunden. Det finns goda parkeringsmöjligheter, både i parkeringsgarage och på det omgivande gatunätet.

Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt ett flertal innerstadsbussar. En station bort, vid Liljeholmen, återfinns tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jens Burman
08-573 656 21
jens.burman@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning