Landsvägen 47

Kontor, 480 - 594 m2, Stockholm, Sundbyberg

Lokalarean består idag till största del av öppet kontorslandskap men fastighetsägaren är öppen för att anpassa planlösningen efter behov och önskemål då huset har pelarkonstruktion och därmed icke bärande väggar. Lokalen har ett mycket lugnt läge i huset med fönster som vetter mot den trevliga innergården. Fastighetsägaren kommer att ombesörja ett helt nytt pentry då det inte finns i lokalen idag. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard. Den stora terrassen utgör ett stort mervärde för denna lokal som erbjuder din personal många sköna stunder. Lokalen har också ett bergsrum som kan nyttjas för lager eller som det kan göras något coolt och kreativt med. Ingen hyra debiteras för den större delen av detta utrymme.

Bredband: Fiber finns anslutet till fastigheten.

Omgivning

Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.

Kommunikationer

Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4:an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.

Service

I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Comany. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.
Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.
Här fungerar det med en omomsad verksamhet!

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307310

Liknande lediga lokaler i Sundbyberg