Kungsträdgårdsgatan 18

Kontor, 61 m2, Stockholm, City

Exklusiv kontorslokal vid Kungsträdgården!

OM LOKALEN
Unik möjlighet att hyra ett representativt kontor om 61 kvm vid Kungsträdgården. Lokalen totalrenoveras interiört och anpassas med nya ytskikt och nya system för förbättrad kyla/ventilation som medger bättre flexibilitet för nya och befintliga hyresgäster(Riksbanken och Café Milano som nyöppnar) Här finns möjlighet att exklusivt anpassa lokalen efter ert företags behov från grunden. Lokalen har fönster med utsikt över Kungsträdgården. Läget kan knappast bli bättre med omgivningen och atmosfären från Kungsträdgården mitt i CBD. Tillträde juni 2020.
 
FASTIGHETEN
Fastigheten Styrpinnen 23 uppfördes 1854 på adressen Kungsträdgårdsgatan 18. Fastigheten som är blåklassad genomgår nu en omfattande totalrenovering och grundförstärkning. Tekniska system byts ut och lokalerna moderniseras för att medge en tätare möblering. Arkitekturen håller en mycket hög kvalitet med vacker exteriör i klassisk stuckatur. Fastigheten ägs av Riksbankens Jubileumsfond som är en mycket långsiktig och pålitlig hyresvärd.
 
NÄRSERVICE
Den representativa fastigheten är belägen vid Kungsträdgården som knyter samman de viktigaste sevärdheterna i Stockholm såsom Gamla Stan, Blasieholmen, Djurgården, Berzelii Park, Bibliotekstan, Skeppsholmen, Norrlandsgatan och Hamngatan. Området är mycket populärt bland både stockholmare och turister med shopping, kaféer, gym, hotell, nattliv, grönområden och ett brett utbud av restauranger för både snabblunch och representation.
 
KOMMUNIKATIONER
Närhet till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och t-bana Kungsträdgården (blå linjen). Precis utanför fastigheten avgår bussar och spårvagnar. Kort promenad till T-centralen och Centralstationen som trafikerar samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen och Strömkajen avgår ett flertal båtlinjer.
 
PARKERING
Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, till exempel NK Parkering, Smålandsgatan eller Gallerians parkering.


Fastighetsbeteckning

Styrpinnen 23

Byggår

1854

Renoveringsår

2020

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ewa Hellströmer
0723232384
ewa.hellstromer@cushwake.com

Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City

Liknande lediga lokaler i City