Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsträdgårdsgatan 16

Kontor, 2100 - 4250 m2, Stockholm, City

Nu finns en unik möjlighet till ett helt eget hus, fullt på rik historia på en anrik och prestigefull plats. I paradläge mitt i city bara ett steg bort från Kungsträdgårdens folkliv och puls. Här finns storstadslivet två steg från ytterdörren. Kungsträdgården är en urban och älskad plats, som ger puls åt hela området. Här blomstrar folklivet, men adressen tillåter ändå anonymitet för den som önskar. Styrpinnen byggdes för att imponera. Fastigheten upprättades 1901 av och åt Hernösands enskilda bank. Det var det första bankpalatset som restes längs med Kungsträdgården och blev startskottet för en förskjutning av stadens finansiella maktcentrum, från Gamla Stan till Norrmalm. Än idag förknippas den här delen av city med finansiella institutioner. Ett bankpalats är byggt för att stå. Både byggnaden och arkitekturen är robust och varaktig. Men med tiden förändras behov och krav på våra kontor. Därför har vi gift ihop det bästa av två världar. I den anrika historiska byggnaden är de stora valvet en trappa ner fortfarande kvar. Likaså de utsmyckade direktions- och styrelserummet en trappa upp. Samtidigt byggs huset om för att kunna tillgodose moderna och effektiva kontorslösningar utan att tumma på charmen. Snabbfakta StyrpinnenTotal uthyrningsbar yta – 4 250 kvmDrygt 400 arbetsplatser som effektivastCa 370 arbetsplatser med "normal" möblering.Delning 1: 2 165 kvm plan 1-4Delning 2: 2 080 kvm plan 5-8Yteffektiva och flexibla lokalerTakterrasser med fantastisk utsikt

Omgivning

Vacker fastighet mitt i centrala Stockhom vid Kungsträdgården. Närhet till butiker, restauranger och kommunikationer ger fastigheten ett absolut toppläge. Läget mitt i stan innebär närhet till allt, exempelvis Gallerian, NK, Stureplan och Sergels Torg.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Kungsträdgården. Det är även promenadavtånd till Östermalmstorg, T-centralen och Centralstationen. För mer information, se www.sl.se

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jesper Swedenborg
08-566 207 82
070-968 17 82
jesper.swedenborg@vasakronan.se


Kontakt

Jesper Swedenborg Jesper Swedenborg
08-566 207 82
070-968 17 82

jesper.swedenborg@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 193 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282934

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning