Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsholmstorg 16

Kontor, 38 m2, Stockholm, Kungsholmen

Charmig lättmöblerad kontorsyta i anrikt hus med kanonläge bredvid Stockholms tingsrätt och direkt närhet till tunnelbana och närservice.

Praktisk kontorsyta som är perfekt för den som söker ett litet kontor men inte vill hyra in sig i kontorshotell. Lokalen ligger över gård 1 tr upp i detta fantastiska hus med rejäl takhöjd.

Omgivning

Fastigheten är byggd 1898 och består av 6 våningar. Den är en vacker sekelskiftesfastighet precis vid Kungsholmstorg. Byggnaden har en mycket representativ entré med stiliga snickerier och dekormålningar samt en trevlig planterad innegård.

Huset har vackra och ljusa kontorslokaler i två plan med balkonger med utsikt ner mot mot Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Det finns fiber indraget i fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådhuset (blå linje) som ligger cirka 200 meter från fastigheten. Många bussar åker förbi på Hantverkargatan, till exempel linje 3, 40,62, 52. Enkelt att ta sig ut på både Essingeleden och Centralbron.

Service

All tänkbar service finns inom några minuters promenadavstånd.
Norrmälarstrand bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Madeleine Norrby
08-735 37 34
Madeleine.norrby@balder.se


Kontakt

Madeleine Norrby Madeleine Norrby
08-735 37 34

Madeleine.norrby@balder.se

Fler lokaler för kontakt


Fastighets AB Balder

Läs mer om Fastighets AB Balder och deras 179 lediga lokaler

www.balder.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287189

Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Kungsholmen


Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning