Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsholmsgatan 2

Butik/Kontor, 62 m2, Stockholm, Kungsholmen

Stort skyltfönster med möjlighet till en bra profilering med glasdörr bidrar till en välkomnande entré. Man möts av en egen butiksingång och ett stort ljust rum. Längre in kommer ytterligare ett rum med möjlighet att ha som konferensrum, kontorsrum, förvaring eller matrum, ett mindre pentry ligger i samband med detta rum. Nu finns det möjlighet att hyra denna lokal på 62 kvm i andrahand. Hyresvärden som man hyr av har lokalen bredvid. Då dom inte behöver denna yta hyr dom nu ut den i andrahand till en hyresgäst som kan tänkas ha kontor, butik eller annan typ verksamhet. Dock ej café eller Restaurang. Hyresperioden är till och med 2020-09-30 med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse. Månadshyra 25 300 kr plus moms.

Omgivning

Centralt område på Kungsholmen precis vid Klarabergsviadukten och bron över till Centralstationen. Men även nära till Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Så all tänkbar service inom korta gångavstånd. Flertalet trevliga restauranger, caféer och butiker.

Övrigt

Bolinders Plan 2 / KungsholmsgatanUppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Kungsholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning