Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsholmsgatan 18

Kontor, 147 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalen ligger i markplan med egen entré nära Scheelegatan och Fleminggatan. Helt nyrenoverad med nya golv i svart klinker, vitmålade väggar och tak samt sofistikerat belysningssystem är installerat i hela lokalen. Alla ytskikt håller hög standard. Lokalen är uppdelad i två sektioner varav den ena vetter mot innergården med egen utgång och ingång. I denna del finner ni ett läckert kök i svart, fullt utrustat. Mycket fönster gör denna del perfekt för arbetsplatser. Den stora öppna delen mot Kungsholmsgatan har 3 stora fönster med bågformade fönster. Högt i tak i hela lokalen Lokalen har även ett badrum med dusch samt ett mindre lager som går att göra om till mötesrum. Samt ett externt lager i huset. Ny ventilation monterades in i lokalen 2012 då även lokalen totalrenoverades enligt ovan. Lokalen kan hyras i andra hand under 1-3 år.

Omgivning

Här finns caféer, restauranger, barer, banker med mera, vilket gör det till en av Stockholms mest attraktiva lägen. För mer shopping har du Västermalmsgallerian ca 850 meter bort och PUB ca 900 meter. Med närheten till Kungsholmstorg finner man fler alternativ på restauranger, shopping och livsmedelsbutik (tex Coop). Är man sugen på en promenad i härlig omgivning eller en joggingtur finns ett promenad- och joggingstråk vid Norr Mälarstrand.

Övrigt

Goda kommunikationer med gott om busstationer i närheten. Och på ca 10 minuter så når man Centralstationen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i KungsholmenLiknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning