Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 8

Kontor, 372 m2, Stockholm

Vindslokal mitt i city – mycket fördelaktig hyra.

Välkomna till en modern och fin lokal med ett toppenläge. Lokalen erbjuder ett stort öppet kontorslandskap, härliga loungeytor och bra konferensrum.I entrén finns det plats att hänga av sig. Önskas en liten plats för gäster att sitta ner ryms också det. Här finns även toaletter.
 
Till höger om entrén ligger loungeytan samt konferensrummen. Bra ljusinsläpp via tre stora fönster i fil. Loungeytan är perfekt för samlingar och kundevent. Det finns en snygg bänkyta där mat och dryck kan dukas upp, två kylar finns installerade.
 
Fem av lokalens sju konferensrum ligger vid loungen, alla i olika storlekar. Det största konferensrummet rymmer utan problem 18 personer.
 
Det öppna kontorslandskapet är luftigt och ljust tack vare generöst med fönster i två väderstreck. I dagsläget är det möblerat med 24 arbetsplatser men fler platser ryms. Vid arbetsplatserna finns även två konferensrum idealiska för interna möten. Toaletter är placerade längst ner vid arbetsplatserna.
 
Det öppna och moderna köket knyter ihop loungeytan med kontorsytan. I köket finns det plats för ca 10 personer att äta lunch tillsammans.
 
I lokalen finns ytterligare ett stort rum med fönster, förråd och städskrubb.
 
Larm och fiber finns installerat i lokalen. 

OMRÅDE/SERVICE

Då lokalen är belägen mitt i city finns närhet till all tänkbar service samt till gröna parker. Stureplan ligger endast 200 meter från porten och till T-centralen tar det endast ca 10 minuter att promenera.

KOMMUNIKATION

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med både tunnelbana och buss. Tunnelbanestation Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje) ligger bara några hundra meter bort.
Flertalet bussar passerar i området. Bl.a. passerar stombuss 1 Kungsgatan.

Kontakta annonsör
Sofia Lothsson

sofia.lothsson@nordier.se


Kontakt

Sofia Lothsson Sofia Lothsson


sofia.lothsson@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301565

Liknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning