Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsgatan 58

Kontor, 200 - 224 m2, Stockholm, City

Högt i tak med egen balkong!

Omgivning

Området kring Kungsgatan 58 behöver knappast någon introduktion. Med Stockholms populäraste shoppinggata runt hörnet såväl som Hötorget så finns precis allt man kan tänkas behöva.

Planlösning

Lokalen har en rumsindelad planlösning. Större kontorsrum kombineras med ett flertal mindre rum i varierande storlek - både konferens och samtalsrum. I övrigt har lokalen ett pentry med bra sällskapsyta, samt två WC.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje vid Hötorget nås på mindre än tre minuter. Härifrån är det bara en station till T-centralen där övriga linjer, pendeltåg och fjärrtåg ansluter. Från Hötorget går också ett flertal busslinjer, bland annat linje 1 mot Stora Essingen/Frihamnen.

Service

Här behöver ni inte ta några omvägar för att hitta vad ni söker. I Hötorgshallen kryllar det av restauranger, för att inte nämna det enorma utbud som Drottninggatan har att erbjuda.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297396

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning