Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsgatan 58

Kontor, 246 m2, Stockholm, Norrmalm

Trevligt kontor med tidstypisk känsla högt upp i denna anrika fastighet från år 1884. Fastigheten har ett vackert och representativt trapphus.

Omgivning

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden.

Planlösning

Idag har lokalen en rumsindelad planlösning med rum i olika storlekar.

Kommunikationer

Lokalen ligger ett stenkast från Hötorget där man kan ta både tunnelbana och buss, bl.a. blåbuss 1. Till Centralstationen är det en kort promenad, där trafikerar alla tre tunnelbanelinjer samt ett flertal bussar, fjärrtåg och pendeltåg.

Service

Fastigheten ligger centralt i Stockholm med direkt närhet till Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. Här finns många populära restauranger så som Haymarkets restauranger och Kött-och Fiskbaren. På Hötorget ligger saluhallarna Kungshallen och Hötorgshallen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292054
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning