Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsgatan 57

Kontor, 743 m2, Stockholm, City

Hyr lokal på Kungsgatan med egen innergård – granne med centralstationen

Nu har vi möjlighet att erbjuda en välplanerad lokal med blandad planlösning. Den inrymmer öppna kontorslandskap, mindre kontors- och samtalsrum samt ett större konferensrum med plats för upp till 16 personer. Lokalen har ett pentry i direkt anslutning till ett lunchrum, som även kan användas vid större möten och föreläsningar. Stora fönster som går från golv till tak ger ett generöst ljusinsläpp, med utsikt mot Kungsgatan.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Hötorget. Närheten till Klarastrandsleden gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hissen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns tillgång till dusch- och omklädningsrum. Kvarteret har ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och annan service. I området finns även Sats träningsgym, teatrar och biografer. Som granne till fastigheten ligger det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning