Kungsgatan 49

Kontor, 1240 m2, Stockholm, City

Generösa ytor med stora glaspartier i hjärtat av Stockholms innerstad.

Nu finns möjligheten att förhyra en unik kontorslokal om generösa 1240 kvm i det välkända ”Bohagshuset”, beläget i ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Här finns all tänkbar service och oslagbara kommunikationer direkt utanför porten. I huset verkar idag såväl internationella som svenska storbolag.
Väl tilltagna ytor med plats för ca 95 arbetsplatser på ett ostört läge högt upp i huset. Den glasade fasaden medför ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. De öppna ytorna medför en flexibilitet till er som ny hyresgäst att anpassa lokalen efter ert specifika behov.

Omgivning

Omgivningen präglas av innerstadens puls med oslagbara kommunikationer och ett välrenommerat serviceutbud.

Planlösning

Öppen planlösning vilken möjliggör såväl kontorslandskap som separata mötesrum, samtalsrum, reception samt omklädningsrum om så önskas.

Service

Belägen på Kungsgatan/ Drottninggatan, i hjärtat av Stockholm, erbjuds ett av Stockholms mest levande platser och ett serviceutbud av högsta klass i den direkta närheten. Runt hörnet erbjuds kulinariska matupplevelser i såväl Hötorgshallens Saluhall som Kungshallen.

12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@al.se


Kontakt

Camilla Waxin
Camilla Waxin
070-383 72 88

camilla.waxin@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 76 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302374

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i City

Liknande lediga lokaler i City