Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 29

Kontor, 150 m2, Stockholm, City

När du kliver in i lokalen slås du av den generösa takhöjden och de spektakulära taklanterninerna som gör lokalen fantastiskt ljus. I anslutning till entrén finns plats för avhängning. Lokalytan är sedan uppdelad på 6 rymliga rum samt ett mindre samtalsrum med plats för 4 personer. I lokalens mitt finns en öppen social yta som kan nyttjas som lounge för personalen alternativt som besöksyta med plats för reception. Lokalen är utrustad med tre fräscha wc varav en med dusch. Det stilrena pentryt rymmer matplatser för ca 6 personer. Lokalen har även städförråd samt kopieringsutrymme.
Ytskikten är i fint skick och utgörs av grå textilmatta, vitmålade väggar samt exklusiva glaspartier som avskiljer arbetsrummen från lokalens mitt.
Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.

Omgivning

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget gångavstånd till tre t-banestationer; Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till Apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt avseende till vilken intressent de önskar överlåta lokalen till. Det är både möjligt skriva ett nytt 3-års avtal samt att överta det nuvarande avtalet om kortare avtalslängd önskas. En försäljning av möblemanget kan diskuteras och möbler kan även ingå i hyran vid en andrahandsuthyrning av en del av lokalen.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301545

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning