Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 29

Kontor, 215 m2, Stockholm, City

Högst upp i huset finns nu husets finaste lokal ledig. Detta är rätt lokal för företaget som söker en representativ lokal på bästa adress!

Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Area; ca 215 m² enligt fastighetsägaren.

Omgivning

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Planlösning

Lokalytan är uppdelad på 6 rymliga rum. Här finns även ett lite mindre samtalsrum. I lokalens mitt finns en öppen social yta med plats för såväl personal som väntande besökare. Lokalen är utrustad med tre fräscha wc varav en med dusch. Pentryt är snyggt och rymmer ca 6 matplatser. Det finns också städförråd samt kopieringsutrymme.

Lokalen är fantastiskt ljus då den är belägen högst upp i huset med lanterniner i taket. Ytskikten är i fint skick.

Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Ventilation Mekanisk till- och frånluft. Bredband Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
Hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

Hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289300

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning