Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 29

Kontor, 71 m2, Stockholm, City

Med bästa läge på Kungsgatan 29 kommer vi inom kort att kunna erbjuda en representativ och totalrenoverad lokal med en mycket effektiv planlösning.

Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.

Omgivning

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Planlösning

Lokalytan fördelas på ett öppet kontorslandskap med plats för ca 8 arbetsplatser samt konferensrum för ca 6 personer. Hyresvärden kommer att installera ett nytt pentry. Övrig yta fördelas på en välkomnande entré med plats för ett par väntande besökare, ett kopieringsutrymme samt två wc varav en med dusch.

Lokalen har en fransk balkong samt fönster som vetter ut mot Kungsgatan.

Ventilation Mekanisk till- och frånluft samt kyla. Bredband Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.

Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick vilket gäller såväl ytskikt som våtutrymmen.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt. Det finns möjlighet att hyra brandklassade arkiv i huset.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
Hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

Hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289293

Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning