Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 28

Kontor, 1170 - 1407 m2, Stockholm, City

Nu erbjuds helt nyproducerade kontorslokaler på Kungsgatan 28 om totalt ca 1407 kvm. Lokalerna fördelar sig på två plan med en generös och vacker interntrappa som förbinder de bägge planen på fyra respektive fem trappor. Planlösningen är flexibel och öppen i karaktären men rum kan givetvis tillskapas.


Möjlighet till en extern representation och mötesdel samt mer avskilda arbetsytor. Lokalerna har genomgått en omfattande renovering med nya moderna installationer för bästa ventilation och kyla. Ytskikten håller hög standard med massiva ekparkettsgolv och ölandskalksten i WC grupper. Nya platsbyggda pentryn i stilsäkra och sobra färger.

Omgivning

Fullt serviceutbud utanför fastighetens port. Flertalet restauranger och caféer för allas smak och tillfälle. Rikt shoppingutbud och lättillgänglig övrig service i närområdet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning