Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 17

Kontor, 260 m2, Stockholm, City

Modern, arkitektritad lokal i högsta standard. Smakfulla, exklusiva materialval och moderna installationer. Blandad planlösning med både öppna ytor och flera mindre och större rum. Två moderna kök, tre toaletter (en med dusch). Två möjliga entréer. Balkong. Mekanisk frånluft och komfortkyla i hela lokalen.


Ett av Stockholm bästa kontorslägen på Kungsgatan mellan Stureplan och Hötorget med närhet till allt.


Kungsgatan 17 mellan Stureplan och Hötorget är ett kulturskyddad kontorsbyggnad ritad av Ivar Tengbom, upphovsman till bl.a. Konserthuset och Tändstickspalatset. I entréplan har Holy Greens precis öppnat sin största restaurang i Stockholm. Sommaren 2019 öppnar Zzz Hotel med ett nytt, annorlunda hotellkoncept i källarvåningen. Byggnaden får under 18/19 ny ventilation, nya elstigare, miljörum m.m. – allt med bevarande av byggnadens originaldetaljer.

Omgivning

Läget får anses som ett av de bästa i Stockholm då det ligger nära Stureplan samt gångavstånd till T-centralen med fjärrtåg och pendeltåg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning