Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 17

Kontor, 327 m2, Stockholm, City

Vindsvåning i två plan på våning 6 och 7, ca 327 kvm mellan Stureplan och Hötorget. Spektakulärt, modernt kontor i två plan av högsta kvalitet och med moderna installationer. Tillgängligt juni-juli 2018. Kungsgatan 17, mellan Stureplan och Hötorget, är en kulturskyddad kontorsfastighet ritad av Ivar Tengbom, upphovsman till bl.a Konserthuset och Tändstickspalatset. Efter sommaren avslutas här ett omfattande moderniserings- och ombyggnadsprojekt som ger fastigheten och Kungsgatan nytt liv. I entréplan öppnar Holy Greens sin flagskeppsrestaurang i Stockholm. Dessutom etableras Zzz Hotel med 17 rum i byggnadens källarplan. Byggnaden förses också med ny ventilation, elstigare och nytt miljörum m.m. I övrigt bevaras byggnadens original detaljer pietetsfullt.

Omgivning

All närservice och mängder av nya restaurangkoncept runt hörnet. Mitt emellan Stureplan och Hötorget

Övrigt

På Kungsgatans mest attraktiva del mellan Hötorget och Stureplan med nära access till Regeringsgatan med Mood och NK.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning