Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kumla Gårdsväg 13

Kontor, 215 m2, Stockholm

Lager/kontorsyta med lasthiss in i lokalen.

Ursprungligen kontorsyta som även kan används för lager med lasthiss från markplan in i lokalen.

Ursprungligen kontorsyta som även kan används för lager med lasthiss från markplan in i lokalen. Här har du även tillgång till mötesrum, kök, två wc och städskrubb.

Parkeringsplatser finns att hyra utanför fastigheten.

Ligger i Eriksbergs industriområde och är lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger större serviceutbud och med kort bilfärd kommer du till Hallunda och Alby Centrum.

Det går en buss från området till bland annat Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Anpassas efter behov.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss!


Kontakta annonsör
Mehrab Navabi

mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus ABLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning