Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Krossgatan 18

Kontor, 700 - 2972 m2, Stockholm, Vällingby

Industriellt kontor med lager

Välkommen till Vinsta och detta industriella kontor med lagerytor, lasthiss och högt i tak. Ytorna är fördelade på flera våningar där varje plan är om ca 1450 kvm. Det finns möjlighet att dela av varje våningsplan på hälften vilket ger en yta om ca 700 kvm. Lasthissar går från två olika lastbryggor och det finns tre trapphus i varje våningsplan. Golvet har bra bärighet. Kontakta oss för mer information.

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta företagsområde i Vällingby invid COOP-stormarknad och har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.

Fastigheten har totalt 6 våningsplan. I markplan och 1 tr. upp finns det lokaler lämpliga för butiker, i nedre våningarna finns det lager och lokaler för lättare produktion. De övre våningsplanen rymmer både kontor och lager.

Vinsta Företagsgrupp har sitt kansli i fastigheten. I grannfastigheten finns COOP-stormarknad, inredningsbutik samt en sportbutik.

Omgivning

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.På och avfart till Förbifart Stockholm byggs i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Öppna och flexibla ytor som kan användas till både lager och kontor. Lasthiss från gemensam lastbrygga.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser och kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Tunnelbanestationen Johannelund ligger ca 400 m från fastigheten.

Service

Det finns flera populära lunchrestauranger samt matbutiker i anslutning till fastigheten


Kontakta annonsör
Johan Persson
010-482 71 08
johan.persson@klovern.se


Kontakt

Johan Persson Johan Persson
010-482 71 08

johan.persson@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297883

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Vällingby


Liknande lediga lokaler i Vällingby

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning