Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kronborgsgränd 17

Kontor, 2218 m2, Stockholm, Kista

Kista Front - kontor högst upp i ett plan

Detta kontor upptar ett helt plan högst upp i fastigheten. Kontoret har idag en blandad planlösning med ett flertal större ytor och rum av varierande storlek. I entrén finns idag en receptionsdisk med backoffice och kaffestation. Idag finns två möjliga entréer, dels från nr 17 med en tänkt personal entré från nr 15. Lokalen kan även nås med en lasthiss från kaj. Det finns gott om P-platser i anslutning till fastigheten. I direkt närhet till kontoret finns lunchrestauranger och närservice. Lokalen kommer att anpassas för tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. I närområdet finns ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Planlösning

Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation och till t-bana.

Service

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Träningsmöjligheter i närheten finns, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Tomas Östman
070 – 927 60 38
tomas.ostman@al.se


Kontakt

Tomas Östman Tomas Östman
070 – 927 60 38

tomas.ostman@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 60 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291666

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i KistaLiknande lediga lokaler i Kista

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning