Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kronborgsgränd 17

Kontor, 7133 m2, Stockholm, Kista

Kista Front - en fastighet med många möjligheter

Här ges en möjlighet att kombinera husets samtliga plan till en gemensam yta. Lokalens bottenplan lämpar sig för användning som en extern del. De olika våningsplanen har genomgående stora sammanhängande ytor och lämpar sig för olika former av planlösning, exempelvis aktivitetsbaserad planlösning. Ett flertal konferensrum, pentry av olika storlek och kontorsrum är den huvudsakliga utformningen. Lokalen har även direkt access till lastkaj med en lasthiss som betjänar samtliga plan. Via en separat entré på bottenplanet ligger idag en samlingssal med ett podium. Gott om P-platser i anslutning till fastigheten och nära till goda kommunikationer. Kontoren har även perfekt skyltläge mot E18 och läget gör det enkelt för kunder att hitta hit. I direkt närhet till kontoret finns lunchrestauranger och närservice. Lokalen kommer att anpassas för tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. I närområdet finns ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Planlösning

Mycket trevlig planlösning med mestadels öppna ytor. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov.Lokalen är uppdelad på fyra våningar med dubbla entréer och interntrappor mellan planen.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation och till t-bana.

Service

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Träningsmöjligheter i närheten finns, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Tomas Östman
070 – 927 60 38
tomas.ostman@al.se


Kontakt

Tomas Östman Tomas Östman
070 – 927 60 38

tomas.ostman@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 55 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 267913

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Kista


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning