Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kronborgsgränd 11

Kontor, 220 m2, Stockholm, Kista

Kista Front - en fastighet med många möjligheter

Kontor på eget plan högst upp i huset med fri utsikt åt två håll. Delar av kontoret har en takhöjd på över tre meter och hela kontoret flödar av ljus. Nuvarande planlösning består av sju rum varav två konferensrum, stort pentry i mittsektionen samt två wc varav en med dusch. Läget är perfekt med närhet till restauranger och inom promenadavstånd till Kista Centrum och T-bana. Lokalen är i gott skick och kan med mindre uppfräschning vara inflyttningsklar relativt omgående.

Omgivning

Kista Front har ett strategiskt läge och är det första du ser när du kommer från E18. Kontoren har perfekt skyltläge mot E18. I närområdet finns ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas.

Planlösning

Lokal lämplig för en mindre organisation och med möjlighet till flexibel lokallösning.

Kommunikationer

Ca 5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. Cirka 12 minuter till Bromma flygplats och 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Service

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. Inom promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Tomas Östman
070 – 927 60 38
tomas.ostman@al.se


Kontakt

Tomas Östman Tomas Östman
070 – 927 60 38

tomas.ostman@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 60 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291719

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i KistaLiknande lediga lokaler i KistaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning