Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kronborgsgränd 11

Kontor, 220 m2, Stockholm, Kista

Möjlighet att hyra ett litet kontor på eget plan med fantastisk utsikt åt två håll. Kontoret har en fantastisk takhöjd, på sina delar upp till 3 meter vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. I nuvarande lösning är kontoret rumsindelat med 5 kontorsrum, vardera med plats för två arbetsplatser, ett storrum för 6 personer samt två härliga konferensrum. Mitt i lokalen ligger ett trivsamt pentry.
Lokalen har även dusch. Läget är perfekt med närhet till restauranger och inom promenadavstånd till Kista Galleria dess shopping och service och Tunnelbanan.

Lokalen är i gott skick och kan med mindre uppfräschning vara inflyttningsklar relativt omgående. Möjlighet till en flexibel kontraktslängd på denna lokal.

Omgivning

Kista Front har ett strategiskt läge och är det första du ser när du kommer från E18. Kontoren har perfekt skyltläge mot E18. I närområdet finns ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas.

Kommunikationer

Ca 5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. Cirka 12 minuter till Bromma flygplats och 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Service

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. Inom promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
070-60 00 280
jessica.grasberg@al.se


Kontakt

Jessica Gräsberg Jessica Gräsberg
070-60 00 280

jessica.grasberg@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 47 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291719

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i KistaLiknande lediga lokaler i KistaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning