Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kraftvägen 32

Kontor, 445 - 820 m2, Stockholm, Kungsängen

En trappa upp i huset finns nu en kontors- och industrilokal ledig.Lokalen nås dels genom trapphuset samt dels från inlastningsutrymme i markplan med markport. Lasthiss 2 000 kg upp till lokalen. Lokal i blandad planlösning med kontorsrum och öppna ytor. Pentry och wc. Till lokalen går att hyra lagerlokal med två markportar om ca 375 kvm.Välkommen att kontakta för mer info eller visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett mindre industriområde cirka 5 kilometer från Kungsängens Centrum som ligger 30 kilometer nordväst om Stockholms stad.

Kommunikationer

Kungsängen har tät pendeltågstrafik mellan Stockholm - Bålsta och en bussterminal som är en av knutpunkterna i regionen. Med pendeltåg från Stockholms central mot Bålsta och anslutande buss 558 från Kungsängens station tar resan ca 35 minuter.

Service

Kungsängen är en ort i förändring med mycket att erbjuda både boende och besökare. I Kungsängens centrum, som genomgått en uppfräschning de senaste åren, finns småbutiker, mysiga caféer, välbesökta restauranger och trevliga pubar. Hamn- och strandområdena är populärt utflyktsmål på somrarna. Särskilt välbesökt är hamnens restaurang och café. I närområdet finns konditori och gatukök.


Kontakta annonsör
Roland Aoun
08-50385365
roland.aoun@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Kungsängen


Liknande lediga lokaler i Kungsängen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning