Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kottbygatan 7

Kontor, 237 - 488 m2, Stockholm, Akalla

Ljusa, prisvärda och flexibla kontorslokaler i hörnläge i Norra Kista/Akalla.
Anpassas tillsammans med dig till det optimala kontoret!

Dessa två lokaler ligger i fastighetens mitt, där dess två flyglar möts, och har därmed ett hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Den ena ligger på plan 4 (= våning 1 tr), är på 488 kvm och har sin entré mot fastighetens stora och luftiga invändiga ljusgård, vilket ger perfekta förutsättningar för företag som vill ha en representativ receptionsdel. Den andra ligger rakt ovanför på plan 6 (=våning 3 tr), och är på 237 kvm.
Båda lokalerna har även tillgång till lastintag, samt hiss som leder direkt in till lokalerna. Lokalerna är i dagsläget inte i ordningsställda efter föregående hyresgäst, vilket ger mycket goda förutsättningar för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning, materialval m.m. in i minsta detalj, för att få till det fräscha kontor som möter de behov och krav som ställs på en modern verksamhet. Bland bildmaterialet i denna annons återfinns visionsbilder, samt exempel på lokaler som iordningsställts i fastigheten, som inspiration.

Omgivning

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Mercedes AB är ligger på andra sidan gatan och Microsoft mitt emot på andra sidan Hanstavägen.

Planlösning

Lokalerna kommer att anpassas helt i enlighet med tillträdande hyresgästs önskemål och behov vad gäller materialval, förhållden mellan öppna ytor och rumslösning etc.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar.
I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567.
Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,

Service

I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.
Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turebergsleden/Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.


Kontakta annonsör
Markus Gahnfetl

0739-808041
mg@nordika.se


Kontakt

Markus Gahnfetl Markus Gahnfetl

0739-808041

mg@nordika.se

Fler lokaler för kontakt


Nordika Fastigheter AB

Fler lokaler från Nordika Fastigheter AB

www.nordika.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296740
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning