Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kottbygatan 7

Kontor, 143 m2, Stockholm, Kista

I markplan, med egen terrass och möjlighet till 3 p-platser i direkt anslutning till lokalen, ligger denna nyrenoverade kombilokal om 143 kvm, varav 90 kvm utgör kontorsytor med pentry och konferens-/mötesrum, medan övriga 53 kvm består av förråd, tvättrum, omklädningsrum och dusch.

Lokalen är mycket fräsch och har generöst med ljusinsläpp som ger en behaglig känsla av luftighet och rymd. Den är vidare fullt utrustad med ett modernt pentry, wc, dusch, omklädningsrum med tvättmaskin och torktumlare. Den är i utomordentligt bra skick och till stora delar av golvytorna är belagda med stavparkett.

Lokalen torde passa perfekt för en verksamhet som exempelvis hantverkare som har behov av att kombinera kontor med mindre förråd-/lagerytor.

Planlösning Kontorsytorna består till övervägande del av en öppen yta med gott om glaspartier som tar in och fördelar dagsljuset på bästa sätt. Här finns plats för ca. 4-6 skrivbord, samt en paus-/loungeyta intill pentryt. I kontorsdelen av lokalen finns även ett stort mötes-/konferensrum, samt utgång till den egna terrassen med söderläge. I lagerytorna finns förrådsrum i olika storlekar, samt tvättrum, omklädningsrum, dusch, wc

Omgivning

Omgivning Kista är ett mycket starkt företagarområde där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma, genom allt från stora multinationella aktörer till mindre nystartade företag. En betydande del av dessa är verksamma inom IT- och telekombranscherna och området har fått epitet som 'Sveriges IT-centrum' och 'Stockholms Silicon Valley'.

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Kommunikationer

Kommunikationer Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil.

Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter.

I området går ett flertal busslinjer: 178 (Mörby - Danderyd - Helenelund - Kista - Jakobsberg), 514 (Häggvik - Sollentuna - Husby - Kista - Rinkeby - Tensta - Spånga), 517 (Spånga - Lunda - Hjulsta - Akalla - Husby - Kista), 518 (Vällingby - Barkarby - Kista), samt 567 (Jakobsberg - IKEA - Barkarby - Sollentuna)

Service

Fastigheten ligger några minuters promenad från Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Övrigt

Det finns gott om parkeringsplatser i och runt fastigheten. Bilen parkeras enklast i husets garage, varifrån man tar hissen direkt upp till våningsplanen. Dessutom finns 200 parkeringsplatser utomhus. För cyklister finns säker parkering i fastighetens cykelförvaringUppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:
markus.gahnfelt@nordicpm.se


Kontakt

Markus Gahnfelt Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:

markus.gahnfelt@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 36 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289908

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Kista


Liknande lediga lokaler i Kista

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning