Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Korta Gatan 7

Kontor, 545 m2, Stockholm, Solna

Representativ huvudentré till byggnaden med tre hissar upp till plan 7 där lokalen är belägen. Reception samt mindre sittgrupp vid entrén för besök. Större konferensrum för ca 20-22 sittande med nuvarande möblering ligger precis till vänster från entrén och en till mindre konferensrum för upp till 8 sittande hittar man längre in. Efter entrén kommer kapprum samt tre toaletter varav en är HWC samt med dusch och omklädningsrum. Parkettgolv i korridorerna skapar representativa miljöer och glaspartier mellan kontorsrum, som är inredda med ljuddämpande kontorsfiltmatta, och korridor ger ljusinsläpp hela vägen vilket skapar luftig och trivsam arbetsmiljö. Väl tilltagen pausyta i mitten av lokalen med matplats samt ljust och komplett kök. Bra mix av kontorsrum för 1-2 personer samt öppet kontorslandskap ger effektiva och användbara ytor för företaget som söker båda delarna. Eget serverrum med extern kyla och gott om förrådsutrymme finns!

Omgivning

Kontorsbyggnaderna dominerar omgivningen och flertalet företag har valt att ha sina huvudkontor i området. Närheten till vatten ger en möjligheten till trevlig lunchpromenad längs med Bällstaviken.

Kommunikationer

Solna Strand tunnelbanestation ligger precis utanför huvudentrén till byggnaden. Från stationen tar det 11 minuter till T-Centralen och ca 4 minuter till Sundbyberg station där man kan byta till bl.a pendeltåg. Väljer man att promenera till Sundbyberg Centrum, så är det ca 800 meter bort. Med buss så har man ytterligare möjligheter med busslinje, 156 till Danderyds Sjukhus och 512 som går mellan Spånga Station och Solna Centrum T-bana. Bromma Stockholm Airport ligger ca 2,5 km bort med bil och E4/E20 ligger ca 3,5 kvm bort med vidare färd mot centrala Stockholm samt Arlanda.

Service

Gott om trevliga lunchrestauranger i området och i Sundbyberg Centrum, ca 10 minuters promenad bort, finns det all tänkbar service. Till Bromma Blocks är det ca 2 km med bil där ytterligare handel kan hittas på vägen hem.

Övrigt

Företag, verksamhet eller mottagning med ej momspliktigt verksamhet kan passa bra då lokalen är s.k. momsfri lokal idag.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296064

Liknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning