Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Korta gatan 7

Kontor, 650 m2, Stockholm, Solna

Lokal med attraktiv hyra! Här finns nu möjlighet att hyra kontor på ca 300-650kvm. Perfekt läge vid tunnelbanan i populära Solna Strand.

I direkt anslutning till Solna Strand tunnelbana finns nu möjlighet att hyra lokal eller del av lokal. Attraktiv hyra! Lokalen är ljus och luftig och är belägen på bottenvåningen med två entréer vilket ger en smidig access.

Rumsfunktion:
18 arbetsplatser/rum
1 mötesrum 12 pers, Konferens/Utb 20 pers
2 samtalsrum
1 Kop/Skriv
1 paus/pentry
2 förråd
2 verkstad
1 serverrum
4 wc
1 omkl
1 dusch
1 städ

Solna strand har utvecklats och blivit ett populärt område där många spännande företag har valt att ha sina säten. Här kan personalen njuta av utomhusluncher och härliga promend- och joggingstråk längs vattnet. Området har en innovativ och kreativ anda med företag från många olika branscher. Här finns god service i form av flertalet restauranger som Reload och Villa Vera, Pressbyrån, konditori samt flertalet gym. Dessutom har man nära till både Solna och Sundbyberg centrum med ännu större service och matutbud.

Till Solna Strand tar du dig med alla tänkbara färdedel. Att cykla från city tar ca 20min och på sommaren kan man pendla med den eldrivna båten Movitz. Utöver direkt närhet till tunnelbana finns flera busslinjer i området. Sundbybergs station nås på cirka tio minuter, där finns pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg, tunnelbana och fler busslinjer. För den bilburne är det mycket enkelt att åka hit då det är nära till E4, E18, Huvudstaleden, Frösundaleden samt Solnavägen. Möjlighet till garageplatser finnes. Bromma flygplats ligger ett fåtal minuter bort och Arlanda ca en halvtimme.53472

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kim Grüneberger
+46 762 135 894
uthyrning@savills.se


Kontakt

Kim Grüneberger Kim Grüneberger
+46 762 135 894

uthyrning@savills.se

Fler lokaler för kontakt


Savills Sweden AB Stockholm

Fler lokaler från Savills Sweden AB Stockholm

www.savills.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295693

Liknande lediga lokaler i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning