Kolonnvägen 51

Kontor, 1206 - 2412 m2, Stockholm, Ulriksdal

Modernt kontor med snabbt tillträde.

Omgivning

Ulriksdal är en stadsdel med en vinnande mix av boende, företag och
service. Ulriksdal genomsyras av ett nytänkande fokus kring hälsa och välmående,
i såväl arkitektur som utbud bygger vi en plats med målet att inspirera alla som kommer hit att välja en aktivare vardag.

Här kommer ni sitta granne med Johnson & Johnson, ett av världens största sjuk-hälsoföretag som har sitt svenska huvudkontor här. AC Marriott driver ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum, restaurang, café mm i grannhuset.
Många av Sveriges mest spännande företag har sökt sig till Ulriksdal- Frösunda-Arenastaden. Bland annat Johnson & Johnson, Vattenfall, Apoteket, SEB, Nike, Bayer och TeliaSonera.

Planlösning

Här finns två mycket effektiva och nybyggda våningsplan som är klara för inflyttning. Stora, generösa och öppna arbetsytor med gott om stora och små mötesrum. Lokalen har installationsgolv vilket möjliggör stor flexibilitet.

Kommunikationer

Du har tillgång till pendeltåg med 8 avgångar i timmen, varav 2 till Arlanda, 10
minuter från Centralen. Ulriksdals station ligger bara en minuts promenad från ert nya kontor. Du har också 15 busslinjer, cykelvägar i alla riktningar och för dig som tar bil är läget intill E4 och E18 mycket fördelaktigt.

Service

Med fokus på ett aktivt liv och vardagseffektivitet har Ulriksdal ambitionen att erbjuda ett heltäckande serviceutbud med en inspirerande tvist. Du har också nära till shopping i världsklass på Mall of Scandinavia i Arenastaden - två minuter med pendeln och fem minuter med cykel.

Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
krister.loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

krister.loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 64 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317940

Utvalda lokaler från Fabege AB i Ulriksdal