Dokument


Kocksgatan 37

Kontor, 66 m2, Stockholm, Södermalm

Nu finns möjlighet att hyra en lokal med stora välvda fönster mot Kocksgatan. Öppen planlösning med mindre pentry och toalett. Välkommen på visning.

Omgivning

Tunnelbanestationen Medborgarplatsen når du på några minuters promenad, flertalet stadsbussar trafikerar området.

Övrigt

Kvarteret Soldaten på Södermalm i Stockholm omges av Folkungagatan i norr, Nytorgsgatan i öster, Kocksgatan i söder och Södermannagatan i väster. Läget är centralt på Södermalm, nära Medborgarplatsen.

Kvarteret omfattar fem fastigheter. Tre bostadsfastigheter från sekelskiftet med butiker och kontor i bottenvåningarna, en kontorsfastighet från sekelskiftet, och en bostadsfastighet från 1950-talet med lokaler i gatuplan. Utmed Folkungagatan, och bokstavligt talat ”mitt i byn”, finns även en kyrka.

Soldaten 14 är en kontorsfastighet uppförd på Sekelskiftet i tre våningar med vind mot gatan och sex våningar mot gården. Vid ombyggnaden 1986 skedde även en tillbyggnad av huskroppen mot gården. I huset finns kontor samt butiker i gatuplanet.

Södermalm

14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Södermalm

Liknande lediga lokaler i Södermalm