Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Klevgränd 4A

Kontor, 35 m2, Stockholm, Södermalm

Topprenoverad kontorslokal i charmig fastighet på Södermalm. Lokalen om ca 35 kvm är belägen på en tvärgata till Götgatan precis vid Slussens tunnelbanestation. Fastigheten har en trevlig och välkomnande entré där trapphusets charmiga känsla är bevarad samtidigt som den ger en modern känsla. Väl inne i lokalen möts man av en häftig hall med murvägg som sedan leder vidare mot pentryt. Hela lokalen och genomgått en helrenovering med nytt pentry och ytskikt. Måste ses.

Omgivning

Granne med fastigheten finner du Mosebacke torg där du kan njuta av det parkliknande torget och dess café. Utöver torget erbjuder området en härlig blandning av kontor, butiker och bostäder.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med ett nytt pentry i anslutning till den öppna arbetsarean. Utöver detta finns även en hall och en WC.

Kommunikationer

Slussens tunnelbanestation ligger endast någon minut promenad bort, där både grön och röd tunnelbanelinje ansluter. En stor busstation finns belägen intill tunnelbanan vid slussen där ett flertal bussar trafikerar.

Service

Fastigheten har direkt närhet till den populära Götgatan och all dess service i form av restauranger, butiker och uteliv.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290046
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning