Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Klara Södra Kyrkogata 1

Kontor/Kontorshotell, 23 - 69 m2, Stockholm, City

Tre rum som rymmer 2 till 4 personer och är på ca 23 kvm vardera, finns i ljusa och fräscha lokaler i kontorsgemenskap och har en fin utsikt. Hela lokalen är på 344 kvm totalt. Rummen kan hyras var för sig.


Belägen på Klara Södra kyrkogata har man Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan, Sergels Torg och Stockholms Centralstation inom ett närområde. De korta avstånden ger ett stort serviceutbud, mängder av restauranger och öppnar möjligheter för pendling. Kvarteret har växt och genomgått en ansiktslyftning den senaste tiden. Ett nytt, modernt city skapas som lyfter fram Stockholm som den internationella stad den är.


Rummen är ljusa och fina med moderna möbler. I anslutning till rummet finns ett stort kök, två mötesrum för upp till 10 personer, två tysta rum samt två toaletter. Lokalen är representativ, ljus, öppen och har bra ventilation.


Det finns en bemannad reception i gatuplan med möjlighet till receptionstjänst hos fastighetsägaren. Förutom ett mindre café finns där också ett par mötesrum att nyttja. Receptionen har ett utbud av tjänster som de erbjuder, bl a kan man låna elsparkcyklar.


I fastigheten finns även större konferensrum hos Sensus att hyra mot en avgift.


I månadshyran ingår: kontorsmöbler förutom kontorsstol, tillgång till stort fikarum/kök, två bokningsbara mötesrum, två tysta rum, el, kyla/värme, internetuppkoppling, larm, fika och städning.44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cristina Stan
0764005330
cristina@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning