Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Klara Södra Kyrkogata 1

Kontor/Kontorshotell, 23 m2, Stockholm, City

Rummen som rymmer 2 till 4 personer och är på vardera ca 23 kvm finns i ljusa och fräscha lokaler, (lokalen är på 344 kvm totalt). Belägen på Klara Södra kyrkogata har man Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan, Sergels Torg och Stockholms Centralstation på kort avstånd. De korta avstånden ger ett stort serviceutbud, mängder av restauranger och öppnar möjligheter för pendling. Kvarteret har växt och genomgått en ansiktslyftning den senaste tiden. Ett nytt, modernt city skapas som lyfter fram Stockholm som den internationella stad det är.


Rummen är ljusa och fina med moderna möbler.. I anslutning till rummen finns ett stort kök, två mötesrum för upp till 10 personer, två tysta rum samt två toaletter. Lokalen är representativ, ljus, öppen och har bra ventilation. Det finns en bemannad reception i gatuplan med möjlighet till receptionstjänst hos fastighetsägaren. I fastigheten finns även ett större konferensrum hos Sensus att hyra mot en avgift.


I månadshyran ingår: möbler, tillgång till stort fikarum/kök, två bokningsbara mötesrum, el, kyla/värme, internetuppkoppling, larm, fika och städ.

Omgivning

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.

Övrigt

Här ligger Stockholms Centralstation med tåg till hela landet, Stockholms tunnelbanenät och Arlanda Express som tar sina resenärer till Arlanda på 20 minuter och Arlandabussarna avgår också i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
0707-696906
hanna@newproperty.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
0707-696906

hanna@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 131 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291845

Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning