Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Klara Södra Kyrkogata 1

Kontor, 772 m2, Stockholm, City

Copper Building är en modern kontorsfastighet med god teknisk struktur som möjliggör öppna planlösningar med ett rationellt och kostnadseffektivt lokalutnyttjande för dess hyresgäster. De effektiva och flexibla lokalerna ger också goda möjligheter för individuell anpassning.

Mitt i Stockholm, med omedelbar närhet till Centralen och 25 minuter från Arlandas landnings- och startbanor finner du Copper Building, mitt i city och med storstadens hela utbud utanför dörren. Det geografiska läget och närheten till centralstationen och tunnelbanan gör fastigheten unik.

Copper Building ger dig de allra bästa förutsättningarna för en smidig kommunikation. Oavsett om det handlar om att resa till och från jobbet, att pendla från övriga Mälardalen, att ta sig till sitt ett systerkontor i Göteborg, eller att åka till Arlanda, så är fastighetens läge det optimala.

Copper Building är en av Stockholms mest optimala kontorsfastigheter. Ett smart alternativ för den som söker ett centralt läge nära till allt. Redan idag ligger Stockholms Centralstation bara ett hundratal meter bort, men snart står den nya entrén klar och då finner du den nya ingången till Stockholms Centralstation, T-centralen och Citybanan just utanför dörren Till Copper Building.

Från vårt kontor har du omedelbar tillgång till Centralstationen, Pendeltågen, Arlanda Express och Tunnelbanan. Med andra ord, bästa tänkbara kommunikationer som uppskattas av både kunder och anställda. Lägg därtill ett oslagbart serviceutbud med ett fantastiskt utbud av restauranger, kaféer och butiker i och omkring fastigheten och du får Stockholms bästa läge.

Med ett kontor i Copper Building får du kommunikationer i världsklass och ett fantastiskt serviceutbud.

Copper Building är en modern kontorsfastighet med god teknisk struktur som möjliggör öppna planlösningar med ett rationellt och kostnadseffektivt lokalutnyttjande för dess hyresgäster. De effektiva och flexibla lokalerna ger alltså möjligheten att placera fler anställda på en given yta. Tack vare lokalernas flexibla utformning kan våra hyresgäster dessutom anpassa ytorna efter sina individuella behov.

Fastigheten, som har genomgått en fullskalig renovering de senaste åren, erbjuder ett bra inre klimat. Huset byggdes 1975 och byggnaden består av 9 plan ovan mark samt garage med 20 platser för medarbetare. I fastigheten återfinns hyresgäster så som Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, Brukarkooperativet JAG och Svenska Polisförbundet.

Det som gör Copper Building unik är det förstklassiga läget, med omedelbar närhet till såväl Centralen, tunnelbana som Arlanda Express och ett stort antal bussar. Och eftersom området strax intill centralstationen är under omdaning och uppgradering kommer det bli ännu bättre över tiden. Läs mer här.

Copper Building och dess ägare Mengus gör allt för att minska påverkan på miljön och skapa en hållbar framtid. Tillsammans med våra hyresgäster sätter vi fokus på miljöfrågorna för att minska både klimatpåverkan och energiförbrukning.

Copper Building ägs av det svenska fastighetsbolaget Mengus som har funnits sedan 2005. Förutom Copper Building äger Mengus också stora fastigheter på Kungsholmen och i Solna. Mer information finner du på

Gröna hyreskontrakt är ett exempel på vårt miljötänk, medvetna val av samarbetspartners är ett annat. Med ett Grönt Hyresavtal gör hyresgästen och fastighetsägaren ett konkret åtagande om att gemensamt bidra till en bättre miljö.

Det gröna hyresavtalet är ett tillägg till det befintliga hyresavtalet och möjliggör ett samarbete med mål att minska energiförbrukning och miljöbelastning.

Copper Building är genom moderbolaget Mengus medlem i SGBC, Swedish Green Building Council.

Kloka miljöval och miljösmarta insatser inför och efter inflyttning är ett bra sätt att konkret ta ett långsiktigt ansvar. Det uppskattas inte minst av företagets intressenter, inklusive medarbetare och kunder.

Vi är stolta över att kontorsfastigheten Copper Building har fått miljöcertifiering från det väl ansedda Breeam.

På Copper Building gör vi allt för att minska påverkan på miljön. Vi och våra hyresgäster brys oss om hållbarhet och miljö. Vi sporrar varandra att hushålla med resurser, att spara energi och att tillsammans arbeta för ett mer hållbart samhälle. Miljöklassningen för Copper Building enligt Breeam standarden är ett viktigt steg i vår strävan mot att skapa en miljövänlig byggnad. Läs mer här:

Copper Building är fullt uthyrt och vi har för närvarande inte plats för fler hyresgäster. Om du söker kontor i våra kvarter vill vi istället hänvisa dig till några av våra goda grannar som förhoppningsvis har lokaler att erbjuda. Även här finner du vackra kontor av hög standard och med lika bra läge som i Copper Building. Välkommen till våra kvarter.

Välkommen till mitten av mitten. Sthlm HUB ligger i ett nav mitt i innerstadens mest dynamiska affärskvarter. Mittemot Centralstationen och mitt i den punkt där Stockholms kommunikationer korsar varandra. Här skapar man ett modernt kontorshus med en standard man kallar Kontorsmiljö 2016.

Klara C som ligger på Vasagatan 16, ett stenkast från Copper Building, totalrenoveras just nu till ovanligt attraktiva och hållbara kontor i absolut bästa läge. Här får man fantastisk vy mot Stadshuset och omgivande vatten från den gemensamma takterrassen, bra miljöklassning och tydlig entré.

Inom kort blir det möjligt att hyra några av Stockholms vackraste kontorslokaler inuti själva centralstationen. Här blandas känsla från 1872 med 2014. Det blir i sanning ett unikt kontor med lika bra läge som Copper Buildings. Här planeras just nu för sju olika kontor i varierande storlekar.

Det finns många fördelar med att ha sitt kontor i Copper Building. Läget är oslagbart. Stans bästa kommunikationer med tunnelbanan runt hörnet och omedelbar närhet till Stockholms Central. Fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express, Flygbussar och bussterminal inom några minuters gångväg.

Också servicen är i världsklass. I Copper Building finns både reception och konferens och i de närliggande kvarteren finner man några av Stockholms bästa restauranger och kaféer. Här blandas sushi och wok med rejäla köttbitar och hälsomat. Välkommen till city.

De här hyresgästerna har varit smarta och insett fördelarna med att förlägga sina kontor i en av Stockholms bästa kontorsfastigheter.

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Stockholms innerstad är under förändring. Under T-Centralen byggs just nu en ny pendeltågsstation som en del av Citybanan. Den nya stationen, vars namn blir ”Station Stockholm city”, som blir en integrerad del i Stockholms Central och i T-Centralen, får en ny uppgång i omedelbar närhet till Copper Building. På andra sidan Klara kyrka, bara 50 meter från Copper Buildings entré kommer den gemensamma huvudentrén till Centralstationen, Citybanan och Tunnelbanan att vara belagd.

För hyresgästerna i Copper Building och alla dess anställda kommer detta att bli ett fantastiskt lyft. Fastighetens redan attraktiva läge kommer att bli helt unikt och oslagbart bra. Citybanan och den nya stationen beräknas tas i bruk under 2015. Bygget har pågått sedan 2009 och redan 2013 började stationen inredas.

En av många fördelar med den nya stationen är att det blir lättare att byta mellan tunnelbana och pendeltågen. Så kallade mellanplan förbinder Citybanans plattformar med tunnelbanan. De leder även vidare till rulltrappor som tar resenärerna upp till ytan. Bytestiderna mellan tunnelbana och pendeltåg kortas i framtiden till några minuter medan den idag ofta är omkring 10 minuter.

Urban Escape Stockholm är fem hus, fyra gator och två torg alldeles intill Copper Building. Men det är också ett koncept där sex starka idéer skapar en helhet i världsklass. 130 000 m2 för framtidens talanger och för internationell attraktionskraft. Innovationsdrivet. Identitetsskapande. Inspirerande. Här ryms kontor, restauranger, barer, hotell, torg och tak –allt i ett samspel där svenska och internationella företag kan växa och växla upp sin verksamhet.

för att läsa mer om de bärande idéerna för Urban Escape Stockholm och följa utvecklingen av konceptet.

Stockholms Stad har beslutat att i anslutning till Brunkebergstorg etablera Sveriges första matpark. Elefantens Matpark blir ett avantgardistiskt mat- och musiktivoli i en bortglömd park mitt i stan. Här erbjuder man sina besökare ett varierat matutbud från mobila matförsäljare, barer, DJ´s och en större musiksatsning i samarbete med bokningsbolaget Luger. Matparken, som bara ligger en minut från Copper Building, håller öppet sju dagar i veckan. Här finns förutom mobila matförsäljare också en restaurangpaviljong, bar, sittplatser för 250 besökare och en scen.

I Copper Building vill vi förenkla vardagen för våra hyresgäster. Därför erbjuder vi bland annat en

som alla våra hyresgäster kan dra nytta av. Här tas företagets kunder emot, här lämnas och hämtas bud och här erbjuds en mängd consierge tjänster.

som drivs av Sensus. Här kan alla våra hyresgäster ta del av en fin konferensmiljö med tillhörande service. Bokar gör man enkelt på

I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferens i huset. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i:et.

Här finna alla typer av restauranger, från hälsokost och gourmet till sportbarer och trendiga innekrogar. Här finns också stans trendigaste kaféer.

Härifrån når du enkelt alla Stockholms attraktioner, kulturutbud och inte minst förstklassiga shopping genom stans bästa utbud av butiker.

Kvarteren mellan Sergels Torg och Centralstationen är fyllda av service, från tryckerier och catering, till advokater, revisorer och reklambyråer.

Förutom ett bekvämt boende finns besöksgarage, biluthyrning, restaurang och Espressohouse.

The Crooked Leg är ett restaurang och barprojekt som startades av en grupp goda vänner. Vi fokuserar på det vi serverar, hur vi serverar och människorna som serverar. Inga konceptbyråer eller företagskoncept – bara ett gäng hängivna människor som brinner för musik, tryffel, sprit och hårt arbete.

Público betyder allmän, något som finns för alla, på spanska. Tanken med restaurang Público är att det dels ska gå att boka bord men att det också finns bord som är ej bokningsbara för att ge folk möjlighet att komma in för en spontan middag. Bakom konceptet står stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet.

På Kött & Fiskbaren kan man komma förbi för att äta lunch, middag eller nåt gott på eftermiddagen. Man kan umgås i den stora härliga baren eller köpa  råvaror och ingredienser som restaurangen själva väljer när man lagar mat. Ambitionen är att butiken skall ha högsta kvalitet och vara ett naturligt stopp för gästerna.

Luzette öppnade den 3 oktober 2014 på Stockholms Centralstation. Bakom Luzette står Svenska Brasserier som även driver Stockholmsrestaurangerna Sturehof, Riche, Teatergrillen och Taverna Brillo. Luzette ligger i en fantastisk lokal med högt i tak och fin genomströmning av ljus.

Oavsett om det handlar om att resa till och från jobbet, att pendla från någon av de närliggande städerna i Mälardalen, att ta sig till sitt systerkontor i Göteborg eller Malmö, eller kanske att åka till Arlanda för vidare resa ut i världen, så är fastighetens läge det optimala. Välkommen till ett hus med kommunikationer i världsklass.

Fördelarna med läget har du säkert redan räknat ut. Det uppenbara är en glad personal som både får en enklare start och ett trevligare slut på dagen tack vara närheten till Stockholms alla kollektiva resesätt. Som företag kan du leva upp till kraven från de anställda. Allt fler väljer att bo en bit från Stockholm och valfrihet och flexibilitet vad gäller boende har blivit viktigt för många. Många som jobbar i Copper Building bor i kringorter från Uppsala till Västerås.

Självklar innebär det centrala läget också stora fördelar och stor enkelhet för besökare och kunder. Ett annat plus är att läget ger ett stort upptagningsområde (Stockholm, Mälardalen, Sverige och världen) vilket inte minst förenklar vid rekrytering. Över 3 miljoner människor når Copper Building inom radien av en timme.

Några minuters från Copper Building finns Stockholms Centralstation som är en knutpunkt för pendeltåg, tunnelbana och fjärrtåg. Här nås hela Mälardalen och resten av Sverige av såväl anställda som kunder. Här finner du också Cityterminalen som är knutpunkt för fjärr- och flygbussar och här ligger Arlanda Express som snabbt tar dig till Arlanda.

Kommunikationerna i området kring Copper Building är ypperliga. Med T-centralen bara några minuter från fastighetens entré får du tillgång Stockholms hela tunnelbanesystem som tar dig till alla kommunens hörn och stadsdelar. På de närliggande gatorna stannar mängder av bussar och via den nya Station Stockholms City når du enkelt pendeltågen.

I huset finns ett garage för de bilburna hyresgästerna, och med snabb tillgång till de stora genomfartslederna blir resan enkel även för dig som tar bilen till jobbet. Om du väljer att cykla till jobbet erbjuder vi en speciellt anvisad cykelparkering i garaget. Låst cykelrum med gott om utrymme ger en trygg och säker förvaring och en enkel access.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hansi Danroth
08 - 510 669 02
070 - 524 12 70
hansi@mengus.se


Kontakt

Hansi Danroth Hansi Danroth
08 - 510 669 02
070 - 524 12 70

hansi@mengus.se

Fler lokaler för kontakt


Mengus

Läs mer om Mengus och deras 1 lediga lokaler

mengus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279929

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning