Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kistagången 6

Kontor, 1980 m2, Stockholm, Kista

Modern och anpassningsbar lokal i Kista+

På plan 6 av 7 finns det vakanta planet som idag endast har sina basfunktioner på plats. Det finns därmed goda möjligheter att välja hur lokalens inredning och planlösning ska utformas. Lokalen passar för den valda planlösningen oavsett om det är en aktivitetsbaserad eller öppenplan med rumslösning. På entréplanet finns reception med café, bra foajé för spontana möten. Det finns även en konferensavdelning med en hörsal och flera konferensrum i varierande storlek som kan hyras av fastighetens hyresgäster.

Omgivning

Kista+ ligger centralt placerad i Kistas ICT kluster och förutom att dela fastigheten med IBM så ligger Ericsson, Samsung och Tele2s huvudkontor i direkt närhet. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för bolaget som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Planlösning

Stor flexibilitet vad gäller utformning och hyresgästens möjlighet att påverka.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Service

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Mattias Bäckman
076-175 00 44
mattias.backman@al.se


Kontakt

Mattias Bäckman Mattias Bäckman
076-175 00 44

mattias.backman@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 45 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291328

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i KistaLiknande lediga lokaler i Kista

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning