Katarinavägen 19

Kontor, 357 m2, Stockholm, Slussen

Vacker och representativ våning anpassad för kontor om 357 kvm. Ljusa ytor med stora fönster både mot Katarinavägen och Stadsgården, här har man hela Stockholm i en panoramavy från kontoret. Lokalen renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, de inredda exempelbilderna i annonsen är från en liknande yta i fastigheten men med annorlunda ytskikt, takutformning etc. Fastigheten ’Sjömansinstitutet’ är uppförd under 1900-talets början och präglas av sin massiva tegelfasad och bevarade detaljer. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är denna lokal det självklara valet för den som efterfrågar en modern arbetsplats med bästa tänkbara service i den direkta närheten.

Genomgående vackra lokaler med otrolig utsikt över vattnet, Djurgården och Skeppsholmen. Anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Kontakta Annonsör

Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@al.se

Kontakt

Camilla Waxin
Camilla Waxin
070-383 72 88

camilla.waxin@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 312429

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slussen