Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Katarinavägen 19

Kontor, 345 m2, Stockholm, Södermalm

Sekelskifteslokal för det moderna kontoret i Slussens bästa läge.

I hjärtat av Södermalm finns nu en unik möjlighet att hyra en kontorslokal om 345 kvm i ett av Stockholms mest efterfrågade områden, Slussen. Fastigheten ’Sjömansinstitutet’, uppförd under 1900-talets början, präglas av generösa takhöjder, bevarade detaljer och fantastiska burspråk. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som efterfrågar en unik kontorslokal.

Omgivning

I Slussen erbjuds närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Här varvas historiska byggnader med modern arkitektur i ett av Stockholms mest expansiva områden. Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser.

Planlösning

Väl tilltalande ytor med generös takhöjd och rum i fil. Zoner som möjliggör naturliga mötesrum och kontorsrum – perfekt för er som arbetar i team och önskar sitta ostört.

Kommunikationer

Slussen är en kollektivtrafiknod som med enkelhet nås med såväl röda- som gröna linjens tunnelbana, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.

Övrigt

Här återfinns en kontorslokal med unik karaktär på ett ostört läge högt upp i huset med utsikt över Mälaren. Lokalen möjliggör 30 st stadigvarande arbetsplatser.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Camilla Waxin

camilla.waxin@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Södermalm


Liknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning