Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Katarinavägen 15

Kontor, 2460 m2, Stockholm, Södermalm

Fantastisk kontorslokal i Glashuset vid Slussen med närhet till allt

Hyr kontor vid Slussen, hjärtat av Södermalm, preliminär inflyttning efter sommaren 2018. Glashuset är en av Stockholms mest kända byggnader. Fastigheten ligger precis intill Slussens tunnelbanestation, som på fyra minuter tar dig till Centralen.

Omgivning

Glashuset är en av Stockholms mest kända byggnader, beläget i vackrast tänkbara miljö precis vid Stockholms inlopp med hyresgäster som Tengbom, Proventus, Wingårdhs arkitekter och TT.
I vår fastighet intill, historiska Sjömansinstitutet, sitter Nordisk Film, Kontigo, Stockholms Internationella Handelsskola och Triggerfish.

Planlösning

Flexibel planlösning

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är utmärkta. Fastigheten ligger precis intill Slussens tunnelbanestation, som på fyra minuter tar dig till Centralen. Här finns även ett stort antal anslutningar till busslinjer samt Saltsjöbanan.

Service

Slussen har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger och shopping. Tillsammans med närheten till vattnet och Gamla stan vågar vi påstå att Södermalm är den del av Stockholm som har mest liv och charm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@atriumljungberg.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning