Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Karlsbodavägen 9

Kontor, 180 m2, Stockholm, Bromma

Centralt beläget kontor i expansiva Bromma.

Omgivning

Karlsbodavägen går parallellt med den vackra Bällstaån och längs med den finns det trevliga promenadstråk intill de nybyggda bostadskvarteren. Även den prisbelönta Marabouparken ligger inom promenadavstånd från lokalen.

Planlösning

Dagens planlösning är öppen då lokalens väggar nyligen har blåsts ut. I ett tidigt skede finns möjlighet till att vara med och påverka utformning av planlösning från start. Det finns 2 st WC och ett nytt pentry kommer att installeras.

Kommunikationer

Tvärbanestationen Karlsbodavägen ligger i direkt anslutning till lokalen. På grund av utbyggnad av spåren trafikeras inte denna station tom sommaren 2020. Istället nås närmaste station Bällsta Bro efter ca 8 minuters gångväg. Längs med tvärbanelinjen ansluter tunnelbanans blå och gröna linje i Sundbyberg centrum respektive Alvik. I Sundbyberg går även pendeltåg. Karlsbodavägen trafikeras även av flertalet bussar.

Service

I området kring Karlsbodavägen finns allt man kan tänkas behöva. Bromma Block nås på mindre än 10 minuter. Där finns en mängd caféer, butiker och restauranger.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297402

Liknande lediga lokaler i Bromma

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning