Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kammakargatan 22

Kontor, 160 m2, Stockholm, City

Yteffektiv lokal på central adress.

Omgivning

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Observatorielunden.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med både öppen planlösning och flera kontors-/mötesrum. I lokalen finns även ett trevligt pentry med plats för sittplatser samt två WC.

Kommunikationer

Ett par minuters promenad till station Rådmansgatan där tunnelbanans gröna linje trafikerar. Gångavstånd till både Centralstationen och Odenplans station.

Service

I området finns ett brett serviceutbud med restauranger/caféer, butiker, hotell och gym. Kring fastigheten ligger flera populära restauranger, bla den italienska restaurangen Allegrine, spanska AQUI tapas samt trendiga Urban Deli som även har en saluhall.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297495

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning