Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kadettgatan 7

Kontor, 26 m2, Stockholm, Vasastan

Nu finns möjlighet att hyra en liten butikslokal i Vasastan med närhet till Nya Hagastaden/Torsplan samt Sankt Eriksplan.
Ateljé, kontor/butik eller etablerad hud eller nagelsalong lokal med flera användningsområden. Lokalen har god exponering då den har stora skyltfönster mot gatan.
Lokalen är väldisponerad där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om 3 m i en öppen yta om ca 20kvm med plats för 4 arbetsplatser.
Lokalen fortsätter vidare inåt till en liten yta där en wc finns samt lite plats för förvaring.
Fiber från Bahnhof finns i fastigheten.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med promenadavstånd till Stockholm Odenplan med både pendeltåg och tunnelbana, S:t Eriksplans tunnelbana samt flertalet bussar trafikerar i närområdet bl.a 3:an, 53:an. Lokalen har även promenadavstånd till Torsplan/Hagastaden. Lättillgängligt med bil till E4, Norrtull samt Solna/Hagastaden.

Service

Mycket bra utbud av restauranger och caféer i närområdet vid både Sankt Eriksplan, Torsplan och hela Rörstrandsgatans utbud av välbesökta restauranger och caféer. Här finns all tänkbar service utanför dörren.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300262
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning