Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Jupitervägen 10

Kontor, 2957 - 4186 m2, Stockholm, Upplands Väsby

I denna rymliga logistik- och industrifastighet på Jupitervägen 10 i Njursta Industriområde i Upplands Väsby kan vi erbjuda ett uppvärmt höglager om 2 957 kvm, med en takhöjd på hela 8,5 meter upp till de bärande balkarna som vilar på en pelarkonstruktion utan bärande innerväggar.

Här finns utmärkta förutsättningar att bedriva väl fungerande logistikverksamhet tack vare de rymliga och väl tilltagna ytorna, i kombination med utmärkt tillgänglighet genom ett flertal lastportar/lasthus mot gårdsplanen.

Hela fastigheten är inhägnad och på den stora gårdsplanen finns generöst med utrymme för manövrering av tunga fordon, samt möjlighet till ytterligare uppställningsytor.

i den anslutande kontorsbyggnaden finns även kontorslokaler från ca 600 kvm upp till 1 200 kvm i två plan, som går att omdisponera och modernisera efter behov. Kort sagt så finns här utmärkta möjligheter till snabbt tillträde till funktionella lokaler med en attraktiv prisbild..

Lagerytorna består av ett uppvärmt höglager om nära 3 000 kvm, i form av en stor öppen yta i byggnadens mitt, samt en angränsande lasthall med två vädertätade lasthus och en lastport i marknivå mot den stora gårdsplanen.

I den intilliggande kontorsbyggnaden finns lediga kontorslokaler mellan cirka 600 - 1 200 kvm i två plan.

Omgivning

Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland och har ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen.

Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

Kommunikationer

Bil: Mälarvägen, som löper genom Njursta, tar dig snabbt till E4 i öster och E18 i väster. Avståndet till centrala Stockholm är ca 2,5 mil och till Uppsala knappt det dubbla. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 17 min till och från Stockholm.

Buss: Omedelbart utanför fastigheten stannar buss 535 (Upplands Väsby station - Njursta - Runby - Upplands Väsby station), och längs Målarvägen finns även hållplats för linje 532 (Upplands Väsby - Runby - Sättra - Runsa).

Pendeltåg: Restid från Upplands Väsby station till Stockholms Central är ca 27 min, och till Arlanda cirka 17 minuter.

Service

I grannfastigheten finns en stor och välbesökt lunchrestaurang och ytterligare ett hundratal meter bort, vid korsningen Jupitervägen/Mälarvägen, finns bensinstation samt en stor Hemköpbutik som håller öppet mellan kl. 8-22 alla dagar.

I Väsby Centrum, som ligger mindre än fem minuter bort med bil, finns 80 olika butiker med ett brett utbud av kläder, heminredning, elektronik, skönhetsvård, hälsokost, böcker, sybutik, blommor, smycken e.t.c. Det finns även ett flertal restauranger och mataffärer att välja bland; Sushi, Subway, Wäsby Stekhus, konditori, Centrumgrillen, Wayne's Coffee, Wokhouse, Coop, ICA m.fl.

Övrigt

Det finns gott om parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:
markus.gahnfelt@nordicpm.se


Kontakt

Markus Gahnfelt Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:

markus.gahnfelt@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 37 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 275300

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning