Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Jungfrugatan 58

Butik/Kontor/Lager, 540 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalen är en före detta butikslokal och ligger i en lågdel i anslutning till ett flervåningsbostadshus. Du får känslan av ett eget hus.


Byggnaden är uppförd 1937 och har en egen entré med stora fönsterpartier ut mot Jungfrugatan. Det finns även rikligt med fönster som vetter ut mot en stor och lugn innergård.


Lokalytan är totalt cirka 540 kvm och ligger fördelat på cirka 200 kvm kontor/butik i gatuplan samt en trappa ned ytterligare cirka 165 kvm kontor/butik med dagsljusinsläpp via fönster. Takhöjden är i princip genomgående 3,10 m.


I anslutning till kontoret i källarvåningen ligger en lagerdel om cirka 175 kvm som även har direktinlastning via egen garageport. Denna yta kan även nyttjas som garage (cirka 7-8 parkeringsplatser om ytan öppnas upp).

Omgivning

Rikligt med restauranger och cafeér, 7-Eleven butik, postombud och hotell Tapto ligger i direkt anslutning till lokalen.
Du har även närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger, Systembolaget etc. Med en kort promenad når du stadens puls med Östermalmstorg och Stureplan. Närhet även till SATS-gym och evenemang på Stockholms Stadion.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning