Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

John Ericssonsgatan 12

Kontor, 40 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalen är belägen i markplan med ingång från det gemensamma trapphuset. Lokalarean fördelas på två rum, ett litet charmigt och tidstypiskt pentry i funkisstil samt wc med förrum med handfat. Det större arbetsrummet rymmer ca 4 arbetsplatser och det mindre kan med fördel nyttjas som mötesrum men fungerar även som arbetsrum för 1-2 personer. Båda rummen har stora fönster med bra ljusinsläpp mot gatan. Lokalen har vitmålade väggar och parkettgolv i gott skick. Wc har målade väggar och klinkergolv. Takhöjden mäter ca 2,70 m Bilderna i prospektet visar lokalen både möblerad och omöblerad.
Eventuellt kan även andrahandsuthyrning diskuteras och lokalen kan i så fall hyras med eller utan möbler utefter önskemål.
Bredband: Fiber från via IP Only finns indraget i lokalen. Tillträdande hyresgäst tecknar själv sitt bredbandsabonnemang.
Säkerhet: Lokalen håller en hög säkerhetsnivå med galler för fönstren, gallergrind samt ett stort inbyggt kassaskåp i det mindre rummet.
Ventilation: Självdrag samt fönsterventiler.

Omgivning

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som om somrarna kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Gångavstånd till tunnelbanans gröna och röda linjer vid Fridhemsplan och Rådhuset. Busslinjerna 3, 50, 54 och 62 stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen.

Service

Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger och promenadstråk, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Övrigt

Lokalen är i princip tillgänglig omgående. Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller till vilken intressent som hyresavtalet överlåtes till. I det fall att en andrahandsuthyrning skulle bli aktuell hyrs lokalen ut med avstående av besittningsskydd. Lokalen lämpar sig främst för kontorsverksamhet. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301698

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning