Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Johanneslundsvägen 2

Kontor, 158 m2, Stockholm

Trevlig kontorslokal med rumsindelad planlösning med stor potential.
Vid behov finns möjlighet till lagerytor i samma fastighet.

Lokalens ytskikt är av original standard och kan uppdatteras i samråd med hyresgäst. Kontorsrummen är om ca 15-24 kvm styck med textilgolv och vitmålade väggar. Trevliga glaspartier ut mot korridoren ger lokalen ett ljust och härligt intryck.

Lagerytor finns tillgänligt från ca 15-120 kvm.

I fastigheten finns det varmgarage och det finns möjlighet att hyra platser i varmgaraget samt även kallgarage och utomhus.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage. Det finns även en besöksparkering precis utanför. Med busslinje som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder en otroligt populär lunchrestaurang rakt över gatan. Ett stenkast bort har du även en populär hotellkedja, mataffär samt gym och träningsmöjligheter.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Kontakta annonsör
Carl Sjöberg
08-4023482
carl.sjoberg@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner ABLiknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning