Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Johannesgränd 1

Kontor, 80 m2, Stockholm, Gamla Stan

På markplan med egen entré ligger denna mysiga, tidstypiska lokal som ska totalrenoveras.

Endast ett stenkast från skeppsbrokajen ligger denna kontorslokal med anor från 1600-talet och fina tidstypiska detaljer.

Lokalen kommer bli helt nyrenoverad och ligger på entréplan med egen ingång direkt från Johannesgränd samt ytterligare entré från trapphuset.
Lokalen består av en öppen yta samt ett kök, köksdelen är rymlig och du hittar ett inbyggt valv med sittplats som ger rummet en mysig karaktär. I lokalens wc finns möjlighet till dusch. Genomgående putsade vita väggar och ekparkettgolv med en takhöjd på 2,6 m.

I fastighetens källarvalv ligger en gemensam konferenslokal som får nyttjas av alla hyresgäster i huset och som ingår i hyran.

Välkommen på visning!

Omgivning

Fastigheten ligger på en tvärgata till Österlånggatan med utsikt bort mot gröna lund i höjd med tullhus 2 på skeppsbron. En kort promenad bort ligger slottet åt ena hållet och slussen åt det andra. Här finne ett stort varierat utbud av restauranger och caféer att välja på.

Kommunikationer

Bussar går på Skeppsbron och T-bana finner du i Gamla Stan respektive Kungsträdgården.

Service

Med sitt härliga läge i Gamla stan erbjuds här all tänkbar service som mysiga restauranger, fik, butiker, hotell med mycket mera.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11
linda.strid@eu.jll.com


Kontakt

Linda Strid Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11

linda.strid@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 33 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295778
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning