Järnvägsgatan 36

Kontor, 16 m2, Stockholm, Sickla

Smarta kontorsytor för det mindre företaget i centrala Sickla. Hyr omöblerade ytor från 8 kvm - 35 kvm hos Företagarecentrum.

Nu finns det möjlighet att hyra omöblerade ytor från 8 kvm - 35 kvm i Sickla Företagarecentrum. I huset sitter idag ca 60 st företag inom flera olika branscher. Här erbjuds ditt bolag en bra plattform för utveckling med tillgång till nätverkande, kunskapsutbyte samt enastående service. Tillträde dygnet runt, bemannad reception, post och paketservice samt mötesrum i olika storlekar som bokas och administreras av receptionen. Här finns puls och energi men även goda möjligheter för koncentrerat arbete.
Med en av Sicklas bästa lägen har man nära till allt, service, matutbud, kommunikationer, grönområden och vatten.

Omgivning

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till ett levande stadskvarter med själ och charm. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Och utvecklingen fortsätter när det nu byggs bostäder, hotell, hälsohus, kontor och nya mötesplatser. I Sickla har du nära till natur och vatten samt goda möjligheter till träning i olika former.

Planlösning

Omöblerade ytor om 8 kvm upp till 35 kvm.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Sickla och enklare kommer det att bli med den pågående utbyggnaden av nya tunnelbanan. Företagarecentrum ligger på en av Sicklas mest centrala platser. Inom 100 meter från huvudentrén finns Saltsjöbanan, Tvärbanan och bussar. Dessutom görs stora satsningar på gång- och cykelstråk i hela stadsdelen.
Närheten till viktiga trafikleder gör det också enkelt för den bilburne att ta sig till kontoret.

Service

Sickla är en plats i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med butiker, restauranger, kultur och service. Här finns 150 butiker, ett 30-tal restauranger och flera gym. I Dieselverkstaden finns bibliotek, scener, biograf och klätterhall. Under hösten 2020 öppnade också det nya hälsohuset Curanten och 2021 står hotell Tapetfabriken klart.

Kontakta annonsör
UllaMaj Klintmark

UllaMaj.Klintmark@al.se


Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla