Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Jakobsbergsgatan 18

Kontor, 907 m2, Stockholm, City

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian

Hyr ett modernt litet kontor mitt i Stockholm city, med höga fönster mot innergård samt Lästmakargatan. Här finns en öppen pentrydel där det går bra att samla personal för möten. Lokalen har heltäckningsmatta vilket gör att ljudvolymen upplevs behaglig. En representativ entréhall möter dina gäster.

Vi erbjuder ett modernt kontor beläget mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 8 och har höga fönster med utsikt mot en innergård och Lästmakargatan. Medarbetare och gäster till kontoret möts av en representativ entréhall. En öppen pentrydel fungerar utmärkt för att samla personal för möten, och heltäckningsmattor bidrar till att skapa en behaglig ljudvolym. Kontoret har öppen planlösning, större och mindre konferensrum, fem toaletter varav en är en HWC-toalett, samt separata kopieringsrum och förråd.

Härifrån har du nära till allt – och lite till. Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har två innergårdar. Den ena har boulebana och trädgårdsmöbler och den andra har en stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum finns. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian, som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Alldeles i närheten stannar flera busslinjer. De närmaste tunnelbanestationerna är röda linjens Östermalmstorg och gröna linjens Hötorget. På tio minuters promenadavstånd når du Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Helena Ekman
08-573 657 22
helena.ekman@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Liknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning